top of page
  • Admin

Koliko dugo traje ISO certifikat?


Ako odlučujete želite li ili ne biti certificirani od nekih od ISO certifikata za svoju organizaciju, vjerojatno ćete željeti znati sljedeće:

1. Koliko dugo će moj certifikat ostati valjan nakon što ga dobijem?

Kada se prijavite za ISO certifikat, morat ćete proći kroz kontrolu certifikacijskog tijela a različita certifikacijska tijela pružaju različite usluge. Većina certifikata vrijedi 3 godine, uz jednogodišnje obnavljanje istog.


Imajte na umu da će, bez obzira na to koliko dugo Vaš ISO certifikat vrijedi, Vaša organizacija će biti podvrgnuta stalnim nadzornim auditima zainteresiranih strana. Auditi se obično provode jednom godišnje i služe kako bi se osiguralo da su Vaši procesi upravljanja i dalje učinkoviti.


2. Koliko dugo traje ISO certifikacija u GIS-u?

Ovdje u GIS-u pružamo brzu uslugu ISO certifikacije koja malim ili srednjim tvrtkama omogućuje stjecanje certifikata u najkraćem mogućem periodu.

Kada je jednom organizacija usklađena sa zahtjevima ISO standarda, Vaš ISO certifikat vrijedi slijedećih 3 godine, dok ćete morati isti obnoviti jednom godišnje putem nadzornih audita. Sve dok ispunjavate uvjete ISO standarda i vlastiti sustav upravljanja, ostat ćete certificirani na neodređeno vrijeme.


3. Koji je prvi korak u procesu certifikacije?

Prvi korak je stupanje u kontakt s nama a nakon toga će Vam naši stručnjaci objasniti sve što je potrebno u daljnjem procesu certifikacije, stoga ne čekajte već nam se obratite još danas putem službenih kontakata.

36 views0 comments

Comments


bottom of page