top of page

Inspekcijske usluge za korporativne klijente i dobavljače

Mi smo Vaša kontrolna točka u lancu opskrbe! 

GIS rješava dva glavna problema sa:

- provođenje revizija i inspekcija za globalne klijente dobavljače koji trebaju  valjani dokaz o usklađenosti s društvenim, ekološkim, zdravstvenim i sigurnosnim, energetskom učinkovitošću, kontrolom kvalitete i drugim  standardi sustava upravljanja;

- provođenje revizija i inspekcija  za globalne klijente i njihove dobavljače u skladu sa standardima njihove robne marke.

*Obje usluge rješavaju problem osiguranja  povjerenje u lanac opskrbe našim kupcima i njihovim klijentima.

green papers

Revizije i inspekcije korporativnih standarda robne marke

Mi u GIS-u pomažemo našim korporativnim klijentima s velikom mrežom lanca opskrbe da razviju standarde korporativne robne marke. Drugi cilj je praćenje ugradnje korporativnih standarda marke u lanac opskrbe. Neovisni GIS inspektori imaju zadatak provjeravati i nadzirati korporativne dobavljače u lancu opskrbe. Sa svojim iskustvom i stručnošću pouzdani smo partner  našim klijentima i pružamo im dodatnu vrijednost poslovanja.

Mi smo Vaša kontrolna točka u lancu opskrbe.  Pružamo Vam našu stručnost gdje jamstvo nadilazi testiranje, inspekciju i certifikaciju kako bismo pogledali temeljne elemente koji čine tvrtku i njezine proizvode uspješnim.

 

GIS jamstvena rješenja pružaju povjerenje, sigurnost i potpunu bezbrižnost da Vaši operativni postupci, sustavi i radna snaga ispravno funkcioniraju kako bi Vam pružili konkurentsku prednost na tržištu.
Naše opsežne usluge revizije, mjerenja performansi i kontrola lanca opskrbe pružaju uvid u svaki aspekt Vašeg poslovanja, omogućujući Vam da donosite informirane i kvalitetne odluke o svom poslovanju.

Društvene, ekološke i sigurnosne inspekcije

Pomažemo Vam da steknete samopouzdanje u Vašem lancu opskrbe u području društvenog, ekološkog i sigurnosnog standarda!

 

Često naši klijenti imaju sve što im je potrebno za uspjeh, samo su im potrebni resursi i podrška kako bi napravili strateški skok. Na ovom smo projektu radili nekoliko mjeseci i krajnji rezultat je bio zaista spektakularan. Osiguravajući dosljednu i transparentnu komunikaciju, naš klijent je mogao napredovati velikim koracima.

Naše opsežne usluge revizije, mjerenja performansi i  kontrola lanca opskrbe pružaju uvid u svaki aspekt Vašeg poslovanja, omogućujući Vam donošenje informiranih odluka o Vašem poslovanju ili poslovanju Vašeg klijenta u području društvenih, ekoloških i zdravstvenih i sigurnosnih standarda robne marke.

Ground Coffee
bottom of page