top of page
  • Admin

Trebate li fizički ured kako bi uspješno certificirali ISO 9001?

ISO 9001 se od svojeg osnutka evoluirao kako bi držao korak sa stvarnošću modernog poslovanja koja se stalno mijenja. U današnje vrijeme mnoge tvrtke postoje isključivo online, bez potrebe za klasičnim uredom ili trgovinom. Ako Vaš vlastiti posao odgovara ovom opisu, bit će Vam drago saznati da je trenutna verzija standarda ISO 9001 dovoljno fleksibilna da vam izađe u susret.


ISO 9001 je dizajniran tako da odgovara svim organizacijama bez obzira na veličinu ili sektor. Čak i ako tvrtka nema zaposlenika i nema fizičku adresu, još uvijek možete implementirati sustav upravljanja kvalitetom (QMS) i biti usklađeni sa zahtjevima ISO 9001.


Mnoga moderna poduzeća imaju ISO certifikat unatoč tome što postoje isključivo na internetu. Bez obzira na to kako poslujete ili što nudite na tržištu, certifikat ISO 9001 uvelike može pomoći Vašem poduzeću da se istakne iz gomile i osvoji nove kupce.


Ukoliko želite da i Vaša tvrtka bude usklađena i certificirana prema zahtjevima norme ISO 9001, javite nam se i okrenite svoje poslovanje u smjeru uspjeha!



16 views0 comments
bottom of page